ideorama

▫️Noi nu “ jucam “la Bursa, ci Investim ca sa castigam!

▫️Bursa reprezina uneori o enigma pentru multi. Obiectivul beTrader Academy Romania este de a te face sa treci de acea bariera si termeni precum CAC40, Nasdaq, Dow-Jones sau AEX25 sa nu ti se mai para din alt univers.

▫️Totul se poate invata progresiv si pe masura evolutiei personale sa devii un adevarat PRO.

▫️beTrader Academy ofera cursuri de zi pentru a invata tranzacţionarea Futures si Options (inovatia cursului). In urma unui examen vei obtine o diploma recunoscuta european.

▫️Cursurile de tranzacţionare au loc in sala special amenajata cu posibilitatea de a tranzactiona in mod real, dar si Demo.

▫️Dorinta noastra este sa oferim transparenta si de aceea te invitam in sediul nostru pentru a ne cunoaste si pentru a trai atmosfera specifica unei sali de tranzactionare.

▫️In cadrul evenimentului OPENDAYS si in urma discutiilor cu profesorii autorizati vei decide singur daca domeniul te atrage si daca intrevezi o oportunitate reala de a investi in viitorul tau.

▫️Viziteaza site-ul nostru https://www.betrader.ro si inscrie-te pentru a primi brosura gratuita, dar si pentru a participa gratuit la evenimentul nostru de deschidere.

Desfasurare program:

14.00-16.00 : drink de bine ati venit

16.00-18.00 : vizita si prezentarea academiei

18.00-19.00 : prezentarea cursului si a platformelor de tranzactionare

19.00-20.00 : Intrebari, raspunsuri si inscrieri

Informatii: 0746847493 sau 0749028806

Articolul precedent Andrei Mirlogeanu, fondator platforma GOiN
Articolul următorEveniment – Curs Reducerea Fluctuației de Personal și Securizarea Talentelor
Ce este Ideorama? De cate ori nu ati accesat site-uri fiind in cautare de idei de afaceri, satui poate sa munciti pentru alte companii? Ei bine, si eu ma numar printre aceia care au strabatut internetul in lung si lat in descoperire de noi idei. Am descoperit, ca doar fiind informat si la curent cu trend-urile in materie de afaceri, poti sa emiti pareri pertinente. Ideorama nu detine adevarul absolut, cum nici eu nu il detin, insa modelele prezentate in articole sau interviuri ale antreprenorilor din diferite domenii, pot aprinde acea scanteie creativa si te pot inspira. Cred cu tarie ca sunt oameni ce pot fi motivati de povesti, de parerile celor ce au reusit cu adevarat sau a celor ce in permanenta intreprind afaceri de succes. Bineinteles, este important cadrul geo-economic si social in care alegem sa ne dezvoltam afacerile. Daca si tu ai o poveste de afaceri interesanta si vrei sa-i inspiri si pe ceilalti, o poti face scriindu-mi pe adresa de e-mail: info@ideorama.ro. Mult succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.