Despre mine

 

                                            Un om ca tine!

M-as putea prezenta in felul urmator: sunt Mihaela, ador cafeaua, jazz-ul si muzica veche frantuzeasca. As putea sa bravez si sa inventez titulaturi pompoase. As putea fi oricine, dar sunt doar eu. Un om la fel ca tine. Sunt intr-o permanenta descoperire si imbunatatire a fiecarei variante in care ma aflu. De-a lungul timpului am fost implicata in mai multe proiecte antreprenoriale, dezvoltate pe cont propriu, dar si in colaborare cu alte persoane mai pregatite decat mine si de la care am incercat sa extrag tot ce a fost mai bun. Imi place sa scriu, sa citesc si sa invat lucruri din domenii cat mai variate.

Sunt pasionata de web-design si de tot ce inseamna marketing digital. In permanenta citesc si caut lucruri de care sunt interesata pentru a le putea pune in practica in viata personala, dar si pentru a-i ajuta pe cei din jur cu sfaturi. Acest hub de idei a capatat forma odata cu o etapa anume a vietii mele, dorind sa deschid noi orizonturi atat pentru mine cat si pentru ceilalti. Imi place sa calatoresc si sa absorb noi viziuni si noi culturi. Din pasiunea pentru scris, dar si din dorinta de a cunoaste oameni si povestile  lor, am creat Ideorama, sperand sa ofer vizitatorilor experiente cat mai placute pe site.

Articolele si interviurile cu diversi antreprenori au menirea sa inspire si sa gadile creativitatea fiecarui cititor. Consider ca depindem unii de ceilalti pentru a fi creativi, iar in intalnirile de tip “brainstorming”, se poate gasi tot timpul cineva care sa monopolizeze discutia, insa nu si intr-un hub virtual.

Cu drag, 

Mihaela